Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Nieuw Blad voor Catherine KeylCatherine Keyl komt in februari 2013 terug op de tijdschriftenmarkt met haar eigen magazine CatherineNU, een nieuw magazine voor vrouwen die volop in het leven staan, goed zijn opgeleid en willen blijven genieten.


CatherineNU wordt uitgegeven door Mix Media, uitgever van gezondNU, het grootste gezondheidsmagazine van Nederland, dat in 2013 50 jaar bestaat. Al twee jaar lang schrijft Catherine maandelijks voor het publieksmagazine gezondNU. Bladenmaker Mat Heffels is aangetrokken als hoofdredacteur voor CatherineNU, Willem de Kok is uitgever. Uitgeverij Mix Media is onderdeel van de MixCom Media Group BV.

 

Voor CatherineNU is Mix Media een samenwerking aangegaan met uitgever Peter Contant Publishing BV van het nieuwe magazine GOOISCH…als lifestyle. De samenwerking richt zich in eerste instantie op marketing en sales van beide titels, die elkaar in lezerspubliek en qua redactionele inhoud goed aanvullen. CatherineNU verschijnt in een oplage van 92.500, GOOISCH…als lifestyle heeft een oplage van 75.000.

 

In 2007 verscheen haar eerste glossy Catherine in de schappen. Na een ruzie met uitgever Annemarie van Gaal verscheen het blad in 2008 voor het laatst.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers