Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Virtùmedia lanceert BIKE explorerVirtùmedia, uitgever van special interest tijdschriften en websites, breidt haar outdoor-portfolio uit met BIKE explorer, magazine voor de avontuurlijke fietser.


De afgelopen jaren realiseerde Virtùmedia bij haar andere twee outdoor bladen, Bergen Magazine en Wandel Magazine, substantiële abonneeaanwas. Corona zorgde voor een extra groeispurt. Uitgever Pepijn Dobbelaer: “De outdoor-markt bloeit. Het is dus niet gek dat we zochten naar manieren om ons outdoor-fonds te versterken. Maar we gingen niet over één nacht ijs. Bergen Magazine en Wandel Magazine zijn zo succesvol omdat ze voldoen aan de hoge eisen die de doelgroep stelt. Goede verhalen, prachtige foto’s en tips die je nergens anders krijgt. Die hoge standaard was ons uitgangspunt om een titel te introduceren die onderscheidend is ten opzichte van het bestaande aanbod in het Nederlandse taalgebied. BIKE explorer voldoet daaraan, op alle fronten.”

 

Uit het voorwoord van het eerste nummer:

 

BIKE explorer is een nieuw blad, met een missie: inspiratie. Met reportages uit regio’s, zodat je weet wat daar de moeite waard is. Met informatie over nieuwe trends, materialen en gadgets. Met goede tests, of het nu gaat om bikes of kleding. Inspiratie om jou op weg te sturen met de beste spullen, naar de mooiste bestemmingen.

 

BIKE explorer is een magazine voor iedereen die graag fietst, dichtbij huis, of verder weg, op een tourfiets, of op een mountainbike of racefiets. Want, zegt de redactie van BIKE explorer: “Op de fiets zie en ervaar je alles en direct ‘aan den lijve’ De fysieke beweging is gezond en buiten zijn ook al je andere sensoren continu aan het werk; fietsen levert daarom een schat aan positieve ervaringen op. Het magazine wil vooral inspireren. Met mooie fietsbestemmingen, goede b&b’s en hotels, informatie over natuur, cultuur en gastronomie. Én natuurlijk al het mogelijke nieuws over de ‘hardware’- fietsen, onderdelen en accessoires zelf. Want, constateert de redactie, de fiets is de sleutel tot de belevenissen en het plezier. Ook e-bikes? “Natuurlijk, de trapondersteuning is het senioren-profiel inmiddels ruimschoots ontgroeid en zorgt dat bestemmingen en ervaringen bereikbaar zijn geworden die meer gebaseerd zijn op ambitie en de keuze tussen competitief en comfortabel dan op basis van leeftijd, aldus de redactie”.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers