Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Venuez naar uitgever Proost en Horeca EntreeManagementMedia is de nieuwe uitgever van het vakblad VENUEZ| Hospitality & Style Magazine, inclusief alle bijbehorende activiteiten. De uitgeverij gaf al de horecavakbladen Proost en Horeca Entree uit.


Voor het uitgebreide horecacluster wordt het team van ManagementMedia per direct uitgebreid met Godfried van der Lugt. Hij wordt commercieel verantwoordelijk. Daarnaast versterkt Paula Plantinga het redactionele team.

"Voor onze multimediale uitgeverij is VENUEZ een mooie aanvulling op én extra versterking van onze portefeuille. Met de titels Horeca Entree, Proost en nu ook VENUEZ, kunnen we met nog veel meer enthousiasme en passie horecaondernemers van relevante informatie gaan voorzien", aldus Mike Velleman, directeur/uitgever van ManagementMedia.

"Na 10 jaar zelfstandig opereren is het tijd voor een volgende stap. Door ons aan te sluiten bij een gespecialiseerde horeca-uitgeverij worden onze krachten gebundeld en zien wij de toekomst met enthousiasme tegemoet", aldus Godfried van der Lugt, initiatiefnemer en uitgever van VENUEZ Magazine en VENUEZ Awards.

Onder VENUEZ valt niet alleen het vakblad dat 6 keer per jaar uitkomt, maar vallen onder andere ook de jaarlijkse, nationale VENUEZ Hospitality & Style Awards.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers