Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Nieuwe hoofdredacteur VMTWillem-Paul de Mooij begint 1 september als de nieuwe hoofdredacteur van het Food Cluster van uitgeverij MYbusinessmedia. Dat heeft de uitgever bekendgemaakt. Hij volgt Carina Grijspaardt op, die in juli emigreerde naar de Verenigde Staten.


De Mooij wordt als hoofdredacteur van het Food Cluster verantwoordelijk voor de uitgaven VMT, VMT Food.be, Holland Food Innovations, FoodPress, Voeding NU en de bijbehorende websites, nieuwsbrieven, boeken en bijeenkomsten. Hij zal nauw samenwerken met de redactie van VMT, de hoofdredactie van Voeding Nu en samen met hen, onder supervisie van uitgeefmanager Suzanne Wanders, het redactionele beleid van het Food Cluster vormgeven. In Vlaanderen zal De Mooij een team vormen met adjunct-hoofdredacteur Yves De Groote.

 

De Mooij rondde de opleiding Journalistiek in 2002 af. Hij begon zijn loopbaan als redacteur bij de regionale pers en werkte daarna twaalf jaar bij Ondernemers Pers Nederland, waarvan de laatste zeven jaar als hoofdredacteur van vakbladen Levensmiddelenkrant en Out.of.Home Shops.

 

Bron: Villamedia

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers