Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Nieuwe hoofdredacteur voor ExpreszoExpreszo, de website voor lesbische, homo- en biseksuele en transgender jongere, krijgt een nieuwe hoofdredacteur. Wouter van Dijke vertrekt en wordt vervangen door Eline Jacobse, die vroeger al eens adjunct-hoofdredacteur was.


In oktober vorig jaar kondigde Expreszo aan dat het ging stoppen met de papieren editie. Dat was ook het moment dat Van Dijke als hoofdredacteur aantrad. In het afgelopen jaar zouden de bezoekcijfers flink zijn gestegen.

 

De bedoeling is dat de website het oude blad meer gaat weerspiegelen, qua rubrieken. Jacobse: “Als nieuwe hoofdredacteur vind ik dat Expreszo een aantrekkelijke mix van entertainment en informatie voor álle LHBT-jongeren moet zijn. We willen we ons ook meer gaan richten op originele video’s en er zullen rubrieken uit het gedrukte magazine in online-vorm terugkomen.”

 

De huidige adjunct-hoofdredacteursfunctie wordt uitgebreid: Hjalmar Kemperman krijgt er een adjunct naast: Roel Janssen treedt toe tot de hoofdredactie.

 

Bron: Villamedia

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus