Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Kiind nu ook vier keer per jaar in print



Het online magazine Kiind, voor ouders met jonge kinderen over bewust ouderschap, verschijnt vanaf volgend jaar ook in print. Daarvoor gaat het een samenwerking aan met het tijdschrift Eduacare.


Kiind heeft de afgelopen jaar al enkele malen succesvol via crowdfunding een papieren uitgave gelanceerd. Recent is ook een tweede boek uitgegeven, een doeboek voor ouders. In een interview met Villamedia in 2014 gaf hoofdredacteur Sandii Zachte al aan open te staan voor nieuwe printuitgaven.

 

Volgens Zachte kregen ze “zoveel positieve reacties op ons eerste boek en op het online magazine, dat we toch de sprong wagen. Eerlijke onafhankelijke informatie over kinderen is gewoon nodig. We hebben een maatschappelijk doel en gieten dat in de vorm van een tijdschrift.”

 

Er werd een crowdfundactie gestart waarbij het doel was om 75.000 euro op te halen. “We waren aan het crowdfunden en toen nam Educare contact op - een blad met dezelfde visie. Of we niet samen verder konden gaan. Nou, graag! Daarom hebben we de crowdfunding gestopt en gaan we verder met hen! Wij gaan het uitgeven. Het wordt Kiind, met onze stijl en vormgeving.”

 

Het tijdschrift zal vier keer per jaar verschijnen. Het eerste nummer verschijnt in het voorjaar. Ook online worden er stappen gemaakt: “we gaan actueler werken,” aldus Zachte. 16 november wordt daarom ook een nieuwe website gelanceerd.

 

Bron: Villamedia

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers