Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

TitelNieuws »

Jiska Kroon nieuwe redacteur ReismediaJiska Kroon is gestart als redacteur bij reismedia. Zij gaat zich vooral richten op de titels Reisbizz en Zakenreisnieuws.


Kroon (33) werkt al geruime tijd als journalist en redacteur bij verschillende media. Ook heeft ze in het verleden als bedrijfsjournalist geschreven voor onder andere KLM Cargo.

 

“Geen vliegende start in de reisbranche, maar met een hecht redactieteam zetten we alle zeilen bij om onze lezers van al het actuele nieuws te voorzien. Wat ik mooi vind aan het journalistieke beroep is dat je echt een verschil kan maken met je verhalen. Je hebt de mogelijkheid mensen te raken, prikkelen en inspireren. Reismedia laat mijn reizigershart sneller kloppen en ik begin vol enthousiasme aan deze nieuwe uitdaging”, vertelt Jiska Kroon.

 

“De komst van Jiska past bij de kwaliteitsslag die we als organisatie doormaken. Jiska is een ervaren journaliste die met een frisse blik naar onze media kijkt. Ze neemt onder andere het Reisbizz Magazine onder haar hoede in de rol van hoofdredacteur en maakt verder deel uit van de kernredactie van onze titels", aldus Reismedia-directeur Rob Somsen.

 

Reismedia geeft diverse online- en printtitels uit voor de luchtvaart- en (zaken)reisindustrie. Naast verschillende websites, waaronder Luchtvaartnieuws.nl, Zakenreisnieuws.nl, Triptalk.nl, Reisbizz.nl, Aviabanen.nl, Reisjobs.nl en Beroepenmarkt.nl geeft Reismedia voor de titels Luchtvaartnieuws, Triptalk, Reisbizz en Beroepenmarkt aparte magazines en specials uit. Tevens worden er (zaken) reismagazines, nieuwsbrieven en bijdragen voor het intranet voor derden gemaakt. Reismedia organiseert events voor werkzoekenden en de zakenreisindustrie en organiseert samen met de Business Travel & Mobility Club diverse award uitreikingen voor de zakenreisindustrie.

 

Bron: zakenreisnieuws.nl

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus
 
(advertentie)