Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

MediaMakers »

Henk & Fred

Uit het Handboek Nederlandse Pers
Media Vakman B.V.
Snipperlingsdijk 50
7417 BK Deventer
mediavakman.nl
www.henkenfred.nl

Oplage: 24154


Hoofdredacteur:
Dhr. P. Besselink

Redactie:
info@henkenfred.nl
0570-203013

Advertentieverkoop:
advertenties@henkenfred.nl
0570-203013


Door: Matthea Kiemeney, accountmanager

Aangenaam, wij zijn Henk en Fred, installatiemonteurs en maar wat trots op ons blad! In Henk & Fred delen we nieuws en trends uit de elektrotechnische branche, we besteden aandacht aan innovaties en je vindt er interessante artikelen over spraakmakende personen en bedrijven uit de branche.


Wij zijn erg enthousiast over ons vak, dat zich razendsnel ontwikkelt en willen deze ontwikkelingen via Henk & Fred graag met je te delen. Je ontvangt Henk & Fred gratis vijf keer per jaar. Met een oplage van meer dan 20.000 exemplaren per editie is het één van de meest toonaangevende vakbladen binnen onze branche. Zowel monteurs als managers waarderen de persoonlijke en moderne invulling van het blad.
Volg ons ook via Facebook en Twitter en laat ons weten wat je van Henk & Fred vindt en welke leuke ideeën jij hebt voor de volgende Henk & Fred! Ideeën mag je mailen naar redactie@henkenfred.nl.

 

Redactionele formule

Henk & Fred is bedoeld voor de gehele elektrotechnische branche. Van management tot monteurs. Met naast nieuws en trends veel interviews en artikelen over interessante personen bedrijven uit de branche. Het blad onderscheidt zich van andere bladen in de markt door het vak ‘elektrotechniek’ moderner en beter te positioneren.

 

In Henk en Fred staat elektrotechniek centraal in de breedste zin van het woord. Belangrijk is dat het onderwerpen zijn die leven in de wereld van de elektrotechniek. Zoals bijvoorbeeld: productontwikkeling en innovatie, duurzame artikelen, ontwikkelingen, domotica, wet en regelgeving. Naast het magazine ondersteunt social media (Facebook en Twitter) het magazine, door interactie met de doelgroep mogelijk te maken.

 

Henk en Fred

In het magazine staan twee monteurs centraal, door de bril van deze twee mannen kijken we naar de installatiebranche. Het idee is dat de gemiddelde technieker zich identificeert met een van deze twee heren.

Henk: Installatiemonteur met een behouden instelling, staat niet te trappelen om vernieuwing en verandering door te voeren. Rustige ervaren monteur die veel eer legt in zijn werk. Gedegen en veilige oplossingen die niet te duur mogen zijn.
Fred: Installatiemonteur, komt net van school en kan niet wachten om nieuwe snufjes toe te passen. Weet nog niet hoe hij de standaardklussen moet klaren, maar daar heeft hij Henk weer voor.

 

De tone of voice is informeel, prikkelend, we kiezen voor ‘je’ i.p.v. u. De onderwerpen zijn breed: een dag uit het leven van een monteur, maar ook de ontwikkelingen die op strategisch niveau interessant zijn.

 

USP’s

-      De titel Henk & Fred op zich al onderscheidend

-      Unieke karakters van Henk en Fred zijn herkenbaar voor de doelgroep

-      Men identificeert zich met Henk of Fred.

-      Online gekoppeld aan offline waardoor er een platform ontstaat en er ruimte is voor discussie.

-      Actuele ontwikkelingen in de techniek en kritische blik en mening van Henk en Fred

-      Groot bereik (ruim 20.000 abonnees, HOI gecertificeerd)

-      Laagdrempelig en toegankelijk doordat het een gratis magazine is.

 

Doelgroep

-      Installerend Nederland, van monteur tot directeur.

-      Voorschrijvende instanties

-      Studenten (Techniek)

-      Familie en vrienden (als medelezer)

 

Waarom de doelgroep niet zonder kan?

Compleet unieke en onderscheidende benadering in de branche, waarbij Henk en Fred zich in vergelijking tot andere bladen meer richten op de menselijke kant van het vak elektrotechniek. Daar waar traditionele media meer productgericht publiceren.

Met Henk & Fred spelen we in op de interesse vanuit de doelgroep in ontwikkelingen in de elektrotechniek. De tone of voice en de onderwerpen creëren een sfeer van herkenbaarheid en men identificeert zich met Henk en Fred waardoor prikkelende discussies over de elektrotechniek mogelijk zijn.

 

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers