Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

MediaMakers »

Me & My Dog

Uit het Handboek Nederlandse Pers
TrendsCo
Meulesteedsesteenweg 396
9000 Gent, Belgiƫ
meandmydog.community

Oplage: 16000


Redactie:
info@meandmydog.community
0032-92187610

Advertentieverkoop:
info@meandmydog.community
0032-92187610


Door: Darek Ostrowski, uitgever/hoofdredacteur

Me & My Dog is een nieuwe glossy voor baasjes en wordt uitgegeven in Nederland en Belgiƫ. Het eerste nummer ligt sinds 1 oktober in de schappen en zal zes maal per jaar verschijnen.


Redactionele formule
Het magazine bevat 68 pagina’s met informatie voor baas en hond, afgewisseld met de nodige specials en shopping items. In elke editie staat een BN-er met zijn of haar hond centraal met foto’s en een leuk interview. Door de social media hebben we een geweldig contact met onze lezers waardoor zij ook een gedeeltelijke inbreng hebben in het magazine. Me & My Dog kost € 4,95 in de losse verkoop en €_25,- als kortingsabonnement. Men kan ook kiezen voor een gratis hondenkussen waar de naam van de hond op wordt geborduurd. Deze actie is met name erg in trek bij de lezers, gezien de honderden abonnees die zich hebben aangemeld in de laatste weken. 

 

USP’s
Me & My Dog heeft het baas/ hondgevoel als uitgangspunt. Ons doel is dat men een informatief magazine krijgt met een hoge funfactor. Het hebben van een hond is een verantwoordelijkheid, maar ook zeker heel erg leuk.

 

Doelgroep
De doelgroep van Me & My Dog is voor de adverteerder ideaal. Vrouwen die het beste willen voor hun hond en voor zichzelf. Zij laten zich graag goed informeren en besteden veel geld aan de verzorging van hun viervoeter.

 

Waarom onze doelgroep niet zonder kan?
Er is een enorm gat in de markt ontstaan voor een dergelijk magazine dat nu is opgevuld met Me & My Dog. Vooral op het gebied van mode en gadgets voor de hond is er erg veel movement. Onze lezers houden wij hiervan graag op de hoogte. Onze lezers reageren vaak met de opmerking: “eindelijk is er weer een glossy”.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus
 
(advertentie)