Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

MediaMakers »

CamperReisMagazine

Uit het Handboek Nederlandse Pers
VLMedia V.O.F.
Waterschap 14
5345 RA Oss
www.vlmedia.nl
www.camperreismagazine.nl

Oplage: 13000


Hoofdredacteur:
Mw. C. Luijk

Redactie:
info@vlmedia.nl
0412-628489


Door: Christa Luijk en Rinus Vrijdag, Hoofdredactie

CamperReisMagazine: het onafhankelijke belevenis reismagazine voor iedereen die met een camper reist, met reisverhalen, over natuur en cultuur en alle bijbehorende tips voor de camper reiziger.


Het CamperReisMagazine is een belevenis reismagazine voor iedereen die met een camper reist. Dat kunnen eigenaren zijn van een camper (kampeerauto) maar ook mensen die er een huren. Verhalen en inspirerende ideeën voor reizen door Europa, een weekendje weg, stedentrips, attractieparken etc. maar ook droombestemmingen, reizen die je altijd al eens had willen maken.

Belangrijk zijn de tips die gegeven worden die voor een reiziger met de camper van belang zijn; hoe kom je er, waar kan je parkeren en overnachten. Waar kan je de service krijgen enzovoort. Het magazine verschijnt 4x per jaar, wordt verspreid door Betapress en is o.a. te vinden in de schappen van de benzinestations, boekenwinkels, Bruna, AKO, Primera en Bijenkorf. Losse verkoopprijs € 5,95.

 

Redactionele formule

De inhoud van het glossy CamperReisMagazine bestaat vooral uit reisverhalen, natuur en cultuur. Wat kom je tegen als je onderweg bent met je camper en waar mag je gaan staan? Met routes en weekend bestemmingen of bestemmingen dichtbij. En natuurlijk wordt er aandacht besteed aan evenementen, wetenswaardigheden en nieuws. Verder vaste rubrieken als Boekennieuws, prijsvraag, nieuws etc.

 

Doelgroep

Iedereen die geïnteresseerd is in het reizen met de camper. Het ontdekken van nieuwe landen en regio’s, ver weg en dichtbij. De lezers kunnen eigenaar zijn van een camper maar ook voor die mensen voor wie het een (nog) droom is met de camper te reizen en een camper willen gaan huren. De leeftijd is 25+ waarbij het inkomen modaal/boven modaal ligt.

 

Waarom onze doelgroep niet zonder kan

CamperReisMagazine is een onafhankelijk Nederlandstalig reismagazine voor het reizen met de camper op de Nederlandse en Belgische markt. Het geeft ideeën en routes, tips om het reizen met de camper nog leuker te maken. De mooiste reizen maak je met het CamperReisMagazine!

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers