Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

MediaMakers »

Genoeg

Uit het Handboek Nederlandse Pers
Virtùmedia
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Postbus 595
3700 AN Zeist
www.virtumedia.nl
www.genoeg.nl

Oplage: 6000


Hoofdredacteur:
Mw. F. Pruim

Redactie:
marketing@virtumedia.nl
030-6920677

Advertentieverkoop:
info@virtumedia.nl
030-6920677


Door: Heleen van der Sanden, uitgever

Genoeg is hét tijdschrift voor mensen die duurzaam willen leven. Met minder spullen, maar meer kwaliteit, minder gedoe, en meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven.


Redactionele formule

Magazine Genoeg heeft 6.000 trouwe abonnees en is los te koop in kiosk, boekhandel en natuurwinkel. Genoeg wordt door velen meegelezen en geraadpleegd in de bibliotheek. Elke editie bereikt zodoende ca. 40.000 lezers die geïnteresseerd zijn in duurzaam leven en bewust met geld omgaan. De meeste lezers zijn hoger opgeleid (HBO-niveau) en verdienen boven modaal.

 

Het internetplatform Genoeg.nl heeft een bereik van gemiddeld 25.000 bezoekers per maand.

De resultaten van het Genoeg Lezersonderzoek (2006/2007) kunt u opvragen via advertenties@genoeg.nl.

 

USP's

Genoeg informeert en inspireert over creatiever te leven met minder geld. Genoeg is uniek en bericht niet alleen over duurzaam leven, maar ook over bewust omgaan met geld, (mede)mens en maatschappij.

 

Doelgroep

Genoeg richt zich op zogeheten postmaterialisten, de term komt van het onderzoeksbureau Motivaction, dat de Nederlandse bevolking indeelt naar leefstijl en normen- en waardenpatroon. Volgens Motivaction bestaat 10 procent van de Nederlandse bevolking uit postmaterialisten: ‘maatschappijkritische idealisten die zichzelf willen ontplooien, stelling nemen tegen sociaal onrecht en opkomen voor het milieu’.

 

Postmaterialisten doen graag aan zelfontplooiing, zijn solidair en sociaal bewogen en hebben veel aandacht voor immateriële waarden. Ze zijn maatschappelijk en politiek geëngageerd, reflectief, kritisch en internationaal geïnteresseerd. Ze zoeken de balans tussen werk en privéleven, willen maatschappelijk nuttig zijn, leven planmatig en principieel en hebben veel belangstelling voor kunst en cultuur. Ze zijn autonoom, nemen hun leven graag in eigen hand. Postmaterialisten zijn vaak hoger opgeleid en van alle inkomensniveaus. Gemiddeld zijn ze 40 jaar.

 

Waarom onze doelgroep niet zonder kan

Genoeg is meer dan veel. In Genoeg vindt de lezer praktische tips, informatie en inspiratie om vorm te geven aan duurzaam leven in de breedste zin van het woord. Om met één van onze lezers te spreken: ‘Genoeg is een blad waar je echt wat aan hebt!’

 

 

 

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Abonneren
Registreren
Zoekopdracht
PDF Link
Titelnieuws
MediaMakers