Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

MediaMakers »

Me & My Cat

Uit het Handboek Nederlandse Pers
TrendsCo
Meulesteedsesteenweg 396
9000 Gent, Belgiƫ
meandmycat.community

Oplage: 15000


Redactie:
info@meandmycat.community
0032-92187610

Advertentieverkoop:
info@meandmycat.community
0032-92187610


Door: Darek Ostrowski, uitgever/hoofdredacteur

Me & My Cat is een stijlvolle glossy voor echte kattenliefhebbers uit Nederland en Belgiƫ. Het magazine verschijnt acht maal per jaar.


Redactionele formule

Het magazine bevat 68 pagina's met informatie over kattenrassen, kattengedrag, gezondheid, voeding en shoppingitems. Behalve dat Me & My Cat stijlvol is vormgegeven zijn we erg actief op social media. Ons magazine wordt gemaakt met en door kattenliefhebbers. Me & My Cat kost € 3,95 in de losse verkoop en een abonnement kost € 25,00 per jaar. Uiteraard hebben we het hele jaar door verschillende actie abonnementen met geweldige premiums.

 

Me & My Cat is een kattenmagazine waarin de kat en eigenaar centraal staan. Het magazine bevat leuke en ontroerende artikelen. Een magazine met een lach en een traan.

 

Doelgroep

De doelgroep bestaat voor het grootste gedeelte uit kattenliefhebbers van het vrouwelijke geslacht, die zich graag laten informeren over alle nieuwtjes uit de kattenwereld.

 

Waarom de doelgroep niet zonder kan

Er is voor kattenliefhebbers geen enkel ander tijdschrift met dezelfde look en feel, waarbij men lekker ontspannen kan lezen, onder het genot van een lekker kopje thee.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus
 
(advertentie)