Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

MediaMakers »

IEX Profs

Uit het Handboek Nederlandse Pers
IEX Media Groep
Spaklerweg 52
11114 AE Amsterdam-Duivendrecht
www.iexmedia.nl
www.iexprofs.nl

Oplage: 7000


Hoofdredacteur:
Dhr. J.M. Groen

Redactie:
redactie@iex.nl
020-4352170

Advertentieverkoop:
sales@iexmedia.nl
020-4352170


Door: Niek den Tex, Uitgever

IEX Profs is hét onafhankelijke platform voor professionele beleggers, bestaande uit een kwartaalmagazine met een oplage van 14.000 exemplaren, een website waar ruim 35.000 unieke bezoekers per maand ruim 135.000 pagina’s bekijken en een dagelijkse email-nieuwsbrief met ruim 23.000 abonnees.


Redactionele formule
IEXProfs biedt nieuws, informatie en decision support, gericht op de Nederlandse markt. Het zwaartepunt ligt op financieel nieuws, how to-informatie voor beleggingsadviseurs en gedetailleerde informatie over beleggingsproducten. Daarnaast vinden professionals op de website informatie over koersen, toezicht, regelgeving en vacatures. Omdat beleggingsprofessionals in toenemende mate werken met beleggingsproducten, is IEXProfs opgebouwd rond vier pijlers die informatie verschaffen over vier verschillende productcategorieën: beleggingsfondsen, structured products, trackers & certificaten en hedgefunds. Ieder jaar wordt een aantal evenementen georganiseerd, waarin gezaghebbende en toonaangevende industrieprijzen worden uitgereikt, zoals de IEXProfs Gouden Tak en de IEXProfs Lipper Fund Awards.

 

USP’s
IEXProfs is het eerste en meest volledige platform dat onafhankelijke informatie over het volledige productenscala koppelt aan een kritische en journalistieke berichtgeving over ontwikkelingen in de sector. Door het grote aantal producten met zeer verschillende kenmerken kunnen beleggingsadviseurs en consumenten vaak door de bomen het bos niet meer zien. IEXProfs beoordeelt en vergelijkt de producten en helpt adviseurs om tot een goede selectie te komen.

 

Doelgroep
De oplage van het kwartaalblad IEXProfs is 14.000; het wordt verspreid onder professionele beleggers: beleggingsadviseurs, vermogensbeheerders, effectenhandelaren, financieel planners, fondsmanagers, toezichthouders en opleiders.

 

Waarom onze doelgroep niet zonder kan?
Via IEXProfs zijn professionele beleggers dagelijks op de hoogte van het belangrijkste nieuws en krijgen ze tools aangereikt om goed geïnformeerd hun beleggingsbeslissingen te kunnen nemen. De uitgebreide productendatabase helpt beleggers bij de selectie van producten en wordt onder andere ontsloten via een wereldkaart (regiofondsen), een thematisch overzicht en een speciaal ontworpen online selector. De redactie verzorgt regelmatig themaweken over bijzondere onderwerpen (beleggen in Azië, Regelgeving & Toezicht Kosten van beleggen)  en in de rubriek Dr. Hoe geven diverse experts op toegankelijke wijze antwoord op praktische kwesties uit de beleggingspraktijk.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus
 
(advertentie)