Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

MediaMakers »

Proef Wageningen

Uit het Handboek Nederlandse Pers
Bastion Media
Bastion 113
6701 HE Wageningen
www.proefwageningen.nl

Oplage: 7000


Hoofdredacteurs:
Mw. L. van den Biggelaar
Dhr. K. Stap

Redactie:
magazine@proefwageningen.nl

Advertentieverkoop:
magazine@proefwageningen.nl


Door: Kees Stap, uitgever/hoofdredacteur

Freelance journalisten Laura van den Biggelaar en Kees Stap lanceren begin november de stadsglossy Proef Wageningen Magazine. Deze titel komt tot stand in samenwerking met de gemeente Wageningen en de Stichting Ondernemersfonds Wageningen.


Redactionele formule

De glossy komt twee keer per jaar uit en brengt foto’s en artikelen over Wageningen en haar inwoners. De printoplage bedraagt 7.000 exemplaren en het magazine is verkrijgbaar via bedrijven, winkeliers, organisaties en (openbare) instellingen in de gemeente Wageningen. Proef Wageningen Magazine bevat minimaal 65% redactionele verhalen en foto’s. Het blad wordt ondersteund door social media. Adverteren kan ik de vorm van pakketten.

 

USP's

Wageningen is een bijzondere stad met bijzondere mensen. Stad der Bevrijding, City of Life Sciences, stad met een internationaal, sociaal, creatief en duurzaam karakter. Zo’n stad verdíent een eigen magazine. En dat magazine gaat er komen met Proef Wageningen Magazine. Proef Wageningen Magazine schrijft en fotografeert over Wageningen en haar inwoners.

 

Doelgroep

Proef Wageningen Magazine wordt gemaakt voor mensen die van Wageningen houden. Of ze er nu wonen, werken, of op bezoek zijn in de stad.

 

Waarom de doelgroep niet zonder kan

Laura van den Biggelaar en Kees Stap maken Proef Wageningen Magazine omdat ze vinden dat Wageningers een mooi en onafhankelijk tijdschrift over hun stad verdienen. Goede verhalen en mooie foto’s laten zien wat Wageningen uniek maakt. Het streven is om Proef Wageningen Magazine zoveel mogelijk door en met Wageningers te laten maken.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus
 
(advertentie)