Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

MediaMakers »

de Dakhaas

Uit het Handboek Nederlandse Pers
St. De Uitdragerij
Louis Couperusstraat 42
3532 CZ Utrecht
www.dedakhaas.nl

Oplage: 750


Hoofdredacteur:
Mw. E. Looijestijn

Redactie:
info@dedakhaas.nl

Advertentieverkoop:
info@dedakhaas.nl


Door: Elja Looijestijn, uitgever/hoofdredacteur

De Dakhaas is een onafhankelijk magazine over Utrecht. Gemaakt uit liefde, door het neusje van de zalm van journalisten, fotografen en ontwerpers uit de stad. Eindelijk het blad dat Utrecht verdient.


Redactionele formule

Utrecht bruist, schuurt en kabbelt om ons heen, en dat laten we op papier zien. De Dakhaas is als Utrecht zelf: creatief, praktisch, met gevoel voor humor en zonder pretenties. De medewerkers zijn allemaal Utrechters die hun sporen verdiend hebben in de journalistiek, fotografie en illustratie. Ze gaan voor De Dakhaas op avontuur in hun eigen ‘stadsie’ en komen daar van alles tegen: hilarische situaties, pijnlijke problemen en ontroerende momenten. Dat leidt tot onthullende interviews, eigenwijze rubrieken als ‘muziek die niemand wil horen’, foto’s van nietsvermoedende of juist extraverte stadgenoten en veel verrassende reportages.

 

De Dakhaas heeft een klein formaat en eigenzinnige vormgeving. In het eerste nummer lees je een interview met voetbalvader Barry Sneijder, antwoord op de vraag of Utrecht het nieuwe Berlijn is, een spannende reportage uit de supermarkt, advies voor de nieuwe burgemeester, een column over de homodatingscene en nog heel veel meer.

 

Voor wie en waar

Het plezier in het maken straalt van het blad af en de doelgroep is dan ook iedereen die de stad en zijn creatieve inwoners een warm hart toedraagt. De Dakhaas verschijnt vier keer per jaar en is te koop op een groeiend aantal verkooppunten: van de grootste boekhandel tot de gezellige kaasboer. Natuurlijk kun je hem ook bestellen via www.dedakhaas.nl.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus
 
(advertentie)