Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

MediaMakers »

Partyscene

Uit het Handboek Nederlandse Pers
Clipboard Publishing
Delftweg 147
2289 BD Rijswijk
www.partyscene.nl

Oplage: 36500


Hoofdredacteur:
Dhr. R. Luijbregts

Redactie:
info@clipboardmedia.nl
015-7600707

Advertentieverkoop:
info@clipboardmedia.nl
015-7600700


Door: Tim Beemer, PR/Communicatie en Marketing Manager

Clublife Magazine, het nieuwe magazine van Clipboard Publishing, is hét magazine voor de steeds populairder en groter wordende clubbing- en dance-scene in de Benelux.


Redactionele formule en doelgroep

De party scene in de Benelux is “hot” en wordt alleen maar “hotter”. Clublife speelt hier als magazine actief op in. De redactionele inhoud is veelzijdig en divers: van interviews met bekende en minder bekende DJ’s tot DJ Masterclasses, (foto) verslagen van feesten en events, reviews van de nieuwste mixing apparatuur en BN’ers aan het woord. Denk ook aan gadgets, muziek, films, mp3 spelers, hoofdtelefoons, Gadgets, Mobile etc. Alle aspecten komen aan bod - Trends, accessories, mode tot Do It Yourself workshops.

 

Clublife Magazine spreekt een potentiële doelgroep aan van maar liefst 1,2 miljoen party-gangers in de Benelux. Belangrijke focus binnen die groep zijn de opinievormers en leiders in de clubbing- en party-lifestyle. Zij zijn degene die de muziek hip maken en gadgets “cool”, direct binnen hun ‘peer’-groep. Zij pakken een nieuwe stroming op en zijn trendsetters op gebied van mode, accessories en gadgets. Niet alleen 1,2 miljoen  partyliefhebbers, ook zij achter de draaitafels behoren tot de doelgroep. Van ‘home/bedroom DJ’s’ tot aan hoog aangeschreven producers: zij zijn de eerste die nieuwe trends oppikken, muziek downloaden en aan de slag gaan met de nieuwste apparatuur.

 

USP's

  • Groot bereik in Nederland en België
  • Uniek magazine met originele insteek
  • Grote actieve achterban

 

Waarom de doelgroep niet zonder kan

Het eerste magazine in Nederland compleet gericht op de dance-scene.

 

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus
 
(advertentie)