Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

MediaMakers »

Offshore WIND

Uit het Handboek Nederlandse Pers
Navingo B.V.
Jan van Galenstraat 56
3115 JG Schiedam
www.navingo.nl
www.offshorewind.biz

Oplage: 5000


Hoofdredacteur:
Mw. R. van den Berge-McFedries

Redactie:
newsdesk@offshorewind.biz
010-2092609

Advertentieverkoop:
sales@offshorewind.biz
010-2092600


Door: Sabine Lankhorst, hoofdredacteur

Verschillende Europese staten hebben een verdrag getekend om in 2020 gezamenlijk 20% van hun energieproductie uit duurzame energie bronnen te laten voortkomen. Voor vele staten zal een deel van deze duurzame energie gehaald worden uit de krachtige winden op zee. Er ligt hier nog een grote uitdaging voor deze relatief nieuwe offshore wind industrie.


Waar veel ervaring uit de olie & gas industrie meegenomen kan worden zijn er toch ook veel nieuwe aanpassingen nodig. Het is daarom van belang dat de industrie enerzijds onderling ervaringen uitdeelt maar tegelijkertijd ook positieve bewustwording bij de regeringen en het algemeen publiek creëert. Offshore Wind speelt een belangrijke rol als informatiebron voor al deze partijen.

 

Redactionele Formule

Offshore Wind is ontstaan uit een groeiende vraag naar een one-stop formule voor de nog relatief nieuwe maar zeer snel groeiende offshore wind energie industrie.  In deze industrie gaan wereldwijd miljarden om en kostenreductie is daarom van belang. Offshore Wind laat experts uit de gehele industrieketen (van turbinebouwers tot toeleveranciers en onderzoekers)  melden over hun successen maar ook de challenges in deze mark en hun visie op hoe het beter kan. Alhoewel de huidige ontwikkelingen nog voornamelijk plaatsvinden in West en Noord Europa zien we ook Azië en Noord Amerika opkomen. Offshore Wind magazine beperkt zich daarom niet alleen op de bestaande activiteiten maar rapporteert ook over toekomstige plannen. De extra aandacht die wordt besteed aan de vormgeving maakt Offshore Wind tot een magazine dat nog lang bewaard wordt bij bedrijven en daardoor een nog breder publiek aantrekt. Het gebruik van veel beeldmateriaal maakt de verhalen in Offshore Wind bovendien extra krachtig, goed leesbaar en herkenbaar.

 

Om haar lezers ook dagelijks op de hoogte te houden van de ontwikkelingen op het gebied van offshore windenergie wordt het magazine gecomplimenteerd met het online platform www.offshorewind.biz. Daarnaast organiseert de uitgever tevens een jaarlijkse conferentie over het installeren en onderhouden van windparken op zee. Experts uit de industrie kunnen hier elkaar ontmoeten en ideeën uitwisselen. Kortom, Offshore Wind biedt een unieke one-stop formule voor iedereen die geïnteresseerd is in deze boeiende industrie.

 

USP’s

  • Engelstalig
  • Diepte interviews,  landenfocus, evenementenlijst, thema artikelen, op bezoek bij..., havens
  • One-stop formule van magazine-website-event

 

Doelgroep

De combinatie van  redactionele formule, het feit dat het magazine in het Engels is geschreven en de bijzondere aandacht aan de vormgeving maakt Offshore Wind toegankelijk voor een breed, wereldwijde  doelgroep, zij het besluitmakers, invloedmakers, engineers of het brede publiek.

 

Waarom onze doelgroep niet zonder kan

Offshore Wind is het enige Engelstalige magazine dat volledig op de internationale offshore wind energie industrie is gericht. Door de combinatie met een online platform en een jaarlijks terugkerende conferentie houdt het zowel bestaande als nieuwe spelers in deze sterk groeiende industrie op de hoogte van de huidige en toekomstige ontwikkelingen en van de activiteiten van hun concurrenten wereldwijd.

 

 

« Vorige   Overzicht   Volgende »

 

Index
Inloggen
Zoekopdracht
PDF Link
MediaMarkt
Titelnieuws
MediaMakers
MediaFocus
 
(advertentie)